Onze specialiteit is het organiseren van nationale en internationale containertransporten van de haven van Antwerpen hoofdzakelijk naar de Benelux, Frankrijk, en Duitsland. Daarnaast beschikken we over de noodzakelijke vergunningen voor afvaltransporten in deze regio’s.
Ook voor het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR-colli) kunnen we u van dienst zijn.

Containertransport

Wagenpark

Het volledige wagenpark werd in 2014 en 2015 vernieuwd. Al onze trekkers voldoen aan de meest recente Euro 6-milieunorm, en zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen, zoals adaptive cruise control, retarder, lane departure warning en advanced emergency brake. Onze voertuigen zijn voorzien van een antidiefstalsysteem om de veiligheid van uw goederen te garanderen.

Chauffeurs

CoupéTrans staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze chauffeurs zijn stuk voor stuk Belgische, betrokken, flexibele en vakkundige vrachtwagenchauffeurs met jarenlange ervaring. Door opleiding en bijscholing blijven onze chauffeurs op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de transportwereld. Zo volgen onze chauffeurs regelmatig opleidingen voor vakbekwaamheid en ADR-transporten. U kan uw goederen met gerust hart overlaten aan onze ervaren truckers.

Real time fleet management

Door de inzet van boordcomputers is de planning op elk moment op de hoogte van het verloop van de transporten. Onze planners zien niet alleen waar de vrachtwagens zich bevinden, zoals bij een standaard volgsysteem, maar ook wat de status van de rit is, welke containers onderweg zijn, en wanneer de laad- en losmomenten plaatsvinden. Zo weet u op elk moment waar uw goederen zich bevinden. Ons fleetmanagementsysteem laat ons daarnaast ook toe om gemakkelijk en efficiënt rijstijlanalyse te doen, de rij- en rusttijden van onze chauffeurs op te volgen, het brandstofverbruik te controleren, en gemakkelijk met onze chauffeurs op de baan te communiceren. Zo bent u zeker dat uw transport zo zuinig, efficiënt en veilig mogelijk gebeurt.

Nieuwsgierig naar hoe we tewerk gaan? Meer weten over ons?